5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en munis hediye politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Bünyeların bir parçası şeklinde başüstüneğundan hak şekilde monte edilmeli ve haşat şekillerde olmamalıdır.

çoğu kez pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dayanak seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Merdiveni yangın kapısı Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapmızdan birisi kuvvet açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu için muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page